Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Neki Is Igaza Van

2010.08.20. 19:31 MaNGo

Dream 
Send me a sign 
Turn back the clock 
Give me some time 
I need to break out 
And make a new name 
Let's open our eyes 
To the brand new day 
It's a brand new day

 - Valamelyik nap idáig jutottam, úgyhogy most itt marad.

Pillanatnyilag félig fáj a fejem. Kijelenthetném, hogy teljes mértékig fáj, de akkor tényleg így lenne és akkor tuti szarul érezném magamat. Így meg csak félig érzem úgy. 
Megint nagyon-nagyon okos gondolatokat közlök itt.

Jó volt ez a nap, eltelt, történt ez-az-amaz és még fog is, tudom ám, jó lesz, elleszünk. De mégis vannak olyan háttérgondolatok, amiknek nem kéne ott lenniük. Vagyis azért én örülök a jelenlétüknek, mert ezzel jelzem magamnak, hogy még mutatok érdeklődést a világi dolgok felé... Pedig sokszor már rohadtul nincs kedvem hozzájuk. Mert minek. Mert eddig semmi jót nem hoztak az életembe. És most óriásit hazudtam.

Csak próbálkozom. Jó lenne megint túljutni ezen, túllendülni és újból a CéPés és Szupermenes generált sztorikkal traktálnám az agyamat, mintha történne valami, mintha érdekelne valaki, pedig aztán baromira nem. 

Pillanatnyilag félig fáj a fejem. Kijelentem, hogy tehetetlennek és dühösnek éreztem ma magamat egy röpke pillanatig, a jelenlegi élethelyzetemre fogtam az egészet, az egész egy helyben toporgást, a cselekvőképtelenséget, pedig jó pillanataimban még arra is képes vagyok, hogy rávilágítsak a tényekre: ha MINDEZ nem történik meg, biztos nem keresek veszettül munkát, biztos nem dolgozom ott, ahol, biztos eszembe se jut ezzel a társasággal bármerre is mozdulni és még sorolhatnám. Egyszóval most baromira más irányba haladnék, haladnánk még páran... Szóval ez amolyan "minden okkal történik" életérzésre való rádöbbenés. A lázadó énem mondjuk így is egyfolytában pofázik, hogy "de mért ilyen eszközzel kellett az irányváltoztatást előhozni?".
És neki is igaza van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr302235753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása