Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Holnap Még Talán Igen

2010.12.14. 20:08 MaNGo

Megint régen nem írtam. Mert mit tudom én. Sajnos semmivel sem lesz könnyebb, hogyha írok ide. Volt idő, amikor könnyebb volt, de azt gondolom, hogy a problémáim túlnőttek ezen. Úgy értem a tényleges problémáim, nem a csipcsup bajok, amik mögé ide bújtattam a gondokat. Mert ugye senki nem gondolta, hogy az a legnagyobb problémám, hogy például olyasvalakivel találkozom-e még ebben az életben, akivel nyilvánvalóan nem fogok?

Persze nem akarom alábecsülni a kis csipcsup problémáimat, amik valós idejükben elég komolyak számomra, és csak utólag válnak nevetségessé. Nem, elég gondot okoznak azok. Most is van csipcsup probléma. Sok csipcsup probléma van.

Például CéPé. Hm. Elég furcsák voltak a közös italozáskor felmerülő helyzetek. Nem merültek fel helyzetek, de mégis. Furcsa volt. Nem részemről volt furcsa. Én sajnos egészen más dologgal voltam elfoglalva, szóval ez a furcsaság is csak utólag tűnt fel. Vagy lehet mégsem. Már nem emlékszem.

Van eRr betűnk. Volt már eRr betűnk (lehet lesz is még). És ez az új eRr betű is már csak volt eRr betű. Mondjuk ha akarnám fRRrris lehetne, de nem akarom. Nem tudom miért. Lehet jobb lenne tőle (nem lenne jobb). Lehet könnyebb lenne tőle (nem lenne könnyebb). De valamilyen lenne tőle, az fix (ebbe még én sem tudok belekötni).

Csak minek. 

Már arra sem emlékszem, ki volt múltkor az eMm betű. 
Lehet holnap azt se fogom tudni, ki volt az eRr. Jó, holnap még talán igen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr192516148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása