Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Muszáj Volt Nyünnyögni

2010.10.06. 20:03 MaNGo

Rossz kedvünk van, rossz kedvünk van?
Szar kedvünk van.

A fejem is fáj, éhes is vagyok (lehet összefügg), nem létező nemiszervem is kivan (ezzel nem függ össze), na meg különben is. Semmi sem úgy akar összejönni, ahogy annak kellene. Semmi sem jön egyáltalán össze... lehet itt a gond. CéPé is... áhh... aztán meg... jajj... és utána meg... Na meg globálisan az egész életem. De kérem. Ez most így valakinek krva jól esik?!

Mert nekem, köszönöm, de nem tetszik. Tényleg hálás vagyok amiért az Univerzum ilyen fantasztikus kis izgalmakat csempészett az életembe, de nem kellett volna. Oké, sosem voltam az a szerencsés fajta, akinek mozdulnia sem kell és minden összejön... De ez azért már mégiscsak túlzás. Ha már az itthoni helyzet egy tragédia, akkor mért kell minden téren annak lennie?

Nem akarok hisztizni (de, valójában annnnyira szeretnék hisztizni..!), de ez most így az a tipikus NEMÁR. Ez a tipikus ROHADTÉLETBEMÁR. Ez a tipikus mi a szart reménykedek még bármiben is.

Persze ez csak most ilyen kedv, holnap lehet úgy kelek, hogy megváltom a világot. De ma úgy alakult, hogy legszívesebben leigáznám az egész bolygót. Vagy nem tudom, igazából senkivel semmi bajom. Nem az emberek zavarnak, hanem én zavarom saját magamat. Neeem, ez sem igaz... Magammal sincs bajom. A Helyzet. Az, ami katasztrófális.

De befogom, csak nyűgös vagyok. Muszáj volt nyünnyögni, mert máshol nem lehetett... Mire nem jó ez a blog. (:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr652351506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása