Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Mai Nap Tanulsága

2010.10.07. 18:02 MaNGo

Ez most tipikus olyan, mint amikor instabil asztalra készülök kártyavárat építeni. Tudom jól már az elején, hogy nagy valószínűséggel le fog dőlni, mégis pislákol bennem a remény, hogy még ha egészen kicsit is, de fel tudok rá építeni egyet. És elkezdem és megy is és jónak tűnik, ez lelkesít, már-már megkockáztatok magamban egy kósza gondolatot, hogy talán lehet ez nagyobb is, mint három emelet..! 

Aztán a fele ledől, egyik kártya a másikra, de még áll valamennyire, így folytatjuk - a romokra építek, erőszakosan, makacsul ragaszkodok az eredeti kártyavárhoz mondván ennek van értelme, még lehet tovább építeni. Közben mások ablakot nyitnak, szándékosan ugrálnak körülöttem, lökdösik a kezemet is, sóhajtásaik megrezegtetik a kártyalapokat.

Most is félig összedőlt, de azt hiszem eljött a pillanat, amikor rájövök, hogy fölösleges tovább próbálkozni - nem csak a kártyavárat kell teljesen lebontani, de új asztalt is kell keresni.

Ez a mai nap tanulsága. (:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr752354274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása