Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Állj Talpra Ember

2010.07.19. 16:51 MaNGo

Nincsen rossz kedvem. Jó van? Jó sincs. De az van. Vagyis, mivel nincs rossz, az már jó. Nem bírok semmi értelmetlenül értelmes dolgot ideszenvedni, pedig szükség lenne már rá. Nagyon-nagy szükség. Mert ez már mégsem állapot, hogy lassan egy hónapja ülök a seggemen és nem bírok egy percig is gondtalanul élvezni valamit.

Ja, de. A szenvedéses állásinterjúkat élveztem, ami azért már mégis csak beteges. Jajj, gyerünk már, gyerünk, állj talpra ember!!

De továbbra is ülök. Meg se mozdulok. Na de majd pénteken. Szombaton. Pénteken, szombaton? Nem tudom miről beszélek tulajdonképpen... Annyi van, hogy félig belementem egy kedvderítő pénteki/szombati találkozásba. Amúgy nem mentem volna bele - amúgy, ha mindez nem történik. De ebben sem vagyok most biztos. 

Még persze lemondhatom (le fogom mondani), pedig nem kéne. Nem miatta nem kéne, hanem saját magam miatt. Mert már mozdulni kéne. Talpraállni, rendbe jönni, továbblépni. Nem átlépni, mellőzni, csak elfogadni. 

Úgyhogy ez a következő terv: beletörődés. És nem csökönyösen elhárítani a segítséget, hanem igenis élni vele és megoldani ezt az egész helyzetet. Mégha közben szarul is érzem magam miatta, akkor is muszáj lesz hátrahagyni a félhalott projektet és foglalkozni az élőkkel egy kicsit. Na hajrá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr142161504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása