Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

...

2010.07.06. 15:40 MaNGo

2010. 07. 04.
Azt gondoltam, az idő múlásával jobb lesz. Hát nem lett az. Kicsit durván körülírva olyan ez, mintha meghalt volna - ugyanakkor tudom, hogy nem és éppen ezért kétségbeejtő, hogy mért nem lehet itt velünk. Tizenegy napja "még csak", de azt hiszem még sosem voltunk ennyi ideig távol tőle.

Ráadásként folyton a közös utazásaink apró kalandjai ugranak be, a közös poénjaink, a cinkos összepillantásaink és nem bírom elviselni a gondolatát annak, hogy akár évekig is eltartson ez az állapot - az állapot, ami valójában elviselhetetlen. De mégis el kell viselni. Mert mi az... mit csinálok, ha nem viselem el? Nincs egy Esc gomb, nincs semmi, végig kell csinálni. Kell. Muszáj.

2010. 07. 06.
Olybá tűnik, mintha mindenki nyugodna meg, csak én kezdek elemeimre szétesni. A sírás kerülget, gombócot érzek a torkomban, a fejem szétfeszül a gondolatoktól és nem, nem bírom összeszedni magamat. Folyamatosan munkát keresek, éjjel-nappal, kifolynak a szemeim, már olyan munkára is jeletkeztem, amit azt hittem sosem kell elvégezzek, a legalja munkákat is megpróbálom és mindenki szarik rám, egy helyről se jön semmi visszajelzés. 
És ne legyen az ember lányának olyan érzése, hogy nagy kupac szart sem ér.

Hányinger kerülget. A többieket lelkesítette a találkozás, én meg ott álltam, mint egy szerencsétlen és azóta minden ok nélkül, bármelyik percben rám tör a sírhatnék - de nem sírok, csak fojtogat magamban - és egyre olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy "még ennyire sem vagyok képes"...

És tényleg nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr202133613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása