Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Abszurd

2010.05.22. 14:51 MaNGo

Nagyon nem tetszett ez az álmom. Nagyon-nagyon nem.

Mert ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért álmodok ilyesmikkel, pont ezt, pont vele, pont VELE.

Vele? Ki az a vele. Ővele, Akit Nem Nevezünk Nevén - bár ez szellemes, mert itt senkit nem nevezek nevén. Szóval... Lehetne eMm. Csak így, egyszerűen - ha már muszáj.

De nem is itt kezdődött az egész (az egész álom), hanem, Dájánánál. Hogy a francba kerül bele az álmomba?! És mi a francnak verem meg? Benne, az álmomban. Nem így konkrétan, de... azért de, konkrétan. Aztán elmenekültem... Na ez is. Mi a fenének kell elmenekülni, ha már egyszer megverem?

És akkor jött az utazás gondolata - hogy odarepülni, Amszterdamba, csak ott lenni egy napot, aztán jönni haza. De nem ám csak úgy repülni, légitársasággal, hanem kisgéppel, RR vezette kisgéppel. Hollandiába. Abszurd.

De nem ez volt a legnagyobb abszurd, hanem eMm. Hogy ő is jött. És így mentünk hárman - eMm, eNn (azaz Te, tudodkiTe, a szerk.) és én. Fotózgattunk, hülyültünk, tök klassz volt... Úgy ébredtem fel, hogy "Nna, jó lenne tényleg egy ilyesmit csinálni..." ... két másodpercre rá: "MI VAN?! eMm?!"

Hogy nem tudna végre már kitakarodni az álmaimból, meg ezek szerint a gondolataimból, hogy a fene essen már belé, vagy belém, vagy valakibe de essen, úgy megnézném, ahogy beleesik. Na. Fejfájás elmúlt, nyűgösség duplájára nőtt. Éljen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr362022959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása