Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Értelmet Adtam az Értelmetlenségnek

2010.01.14. 14:31 MaNGo

Tejóég!

Az iwiw-től mindig olyan klassz pletykákat tudok meg, csak az a nagy helyzet, hogy nem tudom kinek továbbadni, mert konkrétan senki se tudja, kiről van szó. Na mindegy, akkor is durva.

Éjszaka felébredtem és rájöttem, hogy nem jó a fogalom, úgyhogy ki kell bővítenem.

Értelmetlenség: minden olyan tárgy, fogalom, cselekedet, élőlény stb., amely ugyan a fizikai életbenmaradáshoz nem nélkülözhetetlen, mégis bizonyos megmagyarázhatatlan (!) lelki ok(ok)ból kifolyólag szükségszerű.

HELYETT:

Értelmetlenség: minden olyan tárgy, fogalom, cselekedet, élőlény, szituáció, gondolat stb., amely ugyan az általánosan elfogadott logika szerint nem levezethető, a fizikai életbenmaradáshoz nem nélkülözhetetlen, mégis bizonyos megmagyarázhatatlan (!) - többnyire - lelki ok(ok)ból kifolyólag szükségszerű, fizikailag vagy teoretikusan egzisztál, illetve megvalósításra szorul. 

Egyébként megtettem a lehetetlent: értelmet adtam az értelmetlenségnek, tehát: volt értelmetlenség, nincs értelmetlenség. Egyébként gyanítom, hogy ez a definíció még mindig nem fedi teljesen a valóságot, úgyhogy még ezt át kell jobban gondolnom, de kezdetnek nem rossz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr501671986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása