Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Ne Várjatok

2010.08.30. 19:06 MaNGo

Ez már... ez már... Kis híján felháborító, amit művelek. Nem tudom ugyanis, hogy mostanában mitől érzem feljogosítva magamat arra, hogy boldog-boldogtalannal kikezdjek. Nem kezdek ki. De jogosan gondolhatják azt a felek, hogy ezt teszem. 

Mintha szándékosan szeretném magamat kínos helyzetbe hozni. Lehet, hogy tényleg ezt akarom. Mert ugye a káosz inspirál. Na de a káosz nem egyezik a kínnal, mégha ugyanazzal a betűvel is kezdődik...

Hagyjuk, hagyjuk.

Nem volt megint CéPé, pedig örültem volna neki, Szupermen megint Szupermennek volt öltözve és olyankor ő Mr. Elérhetetlen, vele se volt sztorim, volt helyettük egy új taggal... Nem, nem volt ám semmi. Semmi olyan. Semmilyen. Most így hirtelen unatkozom. Erre van egy jó idézetem.

"Az unalom úgy keletkezik, hogy az ember vár valamire. Abban a pillanatban, amikor vársz, akkor már ölöd magad. Én utálok várni, mert amikor az ember vár, akkor olyan, mintha fel lenne, akasztva egy fogasra. Nem csinálhat semmit, csak vár, és az élete rettenetesen unalmas lesz. S ha az ember élete unalmas lesz, akkor meghal. Szóval, ha egy mód van rá, akkor ne várjatok."

Ennyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr932259520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása