Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Légy Logikus

2010.07.26. 19:36 MaNGo

Légy logikus és hagyd, hogy inkább az érzelmeid irányítsanak hétfőn, mint hogy kizárólagosan azokra a véleményekre támaszkodj, amiket az utóbbi időben hallottál!

Höhö... Harci Csiga Project-re asszociáltam, de inkább befogom mégis.

Merthogy eszem. Jó étvágyat. Pizzát. Már baromira nem bírom, de muszáj megennem, mert különben le leszek cseszve. És ahhoz meg nincs kedvem.

Kihűlt pizzákhoz sincs túl sok.

Bár visszatérve a bölcs horoszkóphoz ott az elején, nem tudom a "légy logikus" és az "érzelmeid irányítsanak" hol függ össze. Vagy biztos vannak olyanok, akiknek logikusak az érzelmeik.

Ha jobban belegondolok, nekem totál logikusak.

Na essünk neki egy szeletnek.

Egyébiránt milyen hangulatos időjárásunk volt ma. A nyomott hangulat is hangulat, senkinek egy szava nem lehet. Bár nekünk semmi se jó, ha úgy vesszük. És vegyük úgy.
Csak tudnám, hogy a remek kis időjárásjelentésem a sarokban mért állítja még mindig, hogy süt kint a nap. Oké, pár felhőt is odarajzoltak, de talán kicsit rossz arányban, úgy hiszem.

Nagyon szar volt ma a kaja. Mármint délben. Még a kihűlt pizzánál is szarabb. Erről jut eszembe, neki kéne esni a maradéknak.

HarciCsiga, HarciCsiga... Nyughass.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr122178114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása