Mindig van egy pont...

Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Csináld

2010.02.06. 20:34 MaNGo

Doctor doctor you don't have to cure me 

From this pain that I'm feeling

Látnom kell!

Csak tudnám minek. De iszonyatosan dörömböl itt belül egy kis szörnyeteg, nem törődik senkivel, nem törődik a józan eszemmel se, csak csesztet itt egyfolytában, hogy CSINÁLD, CSINÁLD, CSINÁLD!

Lassan elérjük a fél éves határt, ideje lenne már elérni azt is, hogy ne verje ki a mellkasomat a szívem, ha... Nem tudom. De mi ez a borzalom. Minek kéne látnom?

Nem, pont, hogy nagyon nem kéne. Elhitethetném magammal, hogy azért lehetne találkozni, hogy lezárjam a dolgot és kijelenthessem, hogy már semmilyen hatással nincs rám ha látom, de annyira tudom, hogy ez nem lenne így. De akkor mégis. Miért. Mért jött egyáltalán szóba, hogy látnom kellene?

Mást kéne látnom. De őt meg félek látni. Azt is megmondom, miért. Attól tartok, hogy már nem lesz rám olyan hatással, mint régen és ez tök nagy csalódás lenne számomra. Vagy én lennék csalódás az ő számára. Vagy most már ideje lenne utcára lépni és szembenézni a valósággal, nem elbújni a négy fal közé és elhinni, hogy minden rohadtul rendben van így?

Eltértem a tárgytól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanegypont.blog.hu/api/trackback/id/tr691734936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása